Winchester Street

lawns & gardens leading to the water’s edge & boat mooring. The swimming pool is located in a sheltered internal courtyard, providing an alternative focal point for the design & enabling maximum flexibility of usage. The opulent interiors feature sculptured ceilings, strategically located wall niches & dramatic lighting to add further richness & visual complexity.

REGION: Southport QLD

CLIENT: Confidential

COMPLETION: 2004

View More Residential Projects

the corso

The Corso

This unique resort-style house on 3 blocks encompasses all of the client’s design requirements, importantly maximising privacy and reducing noise from the street. The spaces

Read More »
shearwater

Shearwater

Designed for a narrow 405m2 block. This house is a modern interpretation of the terrace house with “blind” side walls for privacy. Light and space

Read More »
mermaid

Mermaid

Designed for a narrow 405m2 block. This house is a modern interpretation of the terrace house with “blind” side walls for privacy. Light and space

Read More »
jabiru

Jabiru

This large residence is designed as a multi-generational home, efficiently accommodating 3 families in semi-independent dwellings under one roof. The large pool terrace with outdoor

Read More »
fingal

Fingal

The RAIA jury described this Fingal house as a “… sophisticated beach bohemia”; occupying a site in a narrow street, the design creates a virtual

Read More »
Close Menu